Medlemsfordele

Vi er løbende i kontakt med vores medlemmer, og på baggrund af vores viden og indsigt om indkøb i branchen, rådgiver og hjælper vi dem med at justere og optimere deres indkøb.

Vi arbejder hver dag på at hjælpe vores medlemmer til at købe mere strategisk ind, så de ikke kun opnår en sundere bundlinje, men også får frigjort tid og ressourcer til det, de er bedst til - nemlig værtsskab.

Som medlem af Samhandel får man adgang til stærke samhandelsaftaler med nogle af landets bedste leverandører. Derved sparer vores medlemmer ikke kun tid men også ressourcer ved ikke selv at skulle forhandle og være i dialog med hver enkel leverandør.

Som medlemsejet organisation betaler vi alt overskud og bonus tilbage til medlemmerne, og vi sørger dermed for, at pengene bliver hos medlemmerne og ikke forsvinder ud af branchen og landet. 

Bliv medlem - ingen årlige medlemsgebyrer


Medlemskab af Samhandel er gratis, men der er et indmeldelsesgebyr pr. CVR-nummer:

  • Nye medlemmer:

Incl. en konsekvensberegning: Kr. 10.000,-* / Horesta-medlem: Kr. 5.000,-*

  • Eksisterende medlemmer:

Der udvider med samme cvr.nr. eller får ny ejer, der beholder cvr.nr: Kr. 0,-

Der skifter cvr nr.: Kr. 0,-

Der udvider med et cvr.nr.:Kr. 5.000,-* / Horesta-medlem: Kr: 3.000,-

Der genåbner med nyt cvr.nr. eller får ny ejer med nyt cvr.nr.: Kr. 5.000,-* / Horesta-Medlem: 3.000,-*

 

*Indmeldelsesgebyret er incl. et møde i indkøbsoptimering. Mødet sikrer, at I opnår fuld udnyttelse af jeres aftale med Samhandel. Mødet er obligatorisk, og såfremt I ikke ønsker at deltage vil I modtage en faktura på kr. 2.500,-