Om Samhandel

Samhandel er grundlagt i 2007, og er en 100% non-profit indkøbsforening for aktører i HoReCa-branchen, og tæller kæder som Milling Hotel, Small Danish Hotels, Danhostel, Zleep Hotels, Munkebjerg Gruppen, Brøchner Hotels, Nordic Choice Hotels, Go Hotels samt godt 250 individuelle kroer, hoteller og restaurationer landet over.

Fakta

Bonusprocent

%

Tilbage betalt til vores medlemmer i 2022

Medlemmer

Antal medlemmer

Leverandører

Antal leverandører

Medlemsfordele

Som medlemsejet organisation betaler vi alt overskud og bonus tilbage til medlemmerne, og vi sørger dermed for, at pengene bliver hos medlemmerne og ikke forsvinder ud af branchen og landet. 

Som medlem af Samhandel får man adgang til stærke samhandelsaftaler med nogle af landets bedste leverandører. Derved sparer vores medlemmer ikke kun tid men også ressourcer ved ikke selv at skulle forhandle og være i dialog med hver enkel leverandør.

Vi arbejder hver dag på at hjælpe vores medlemmer til at købe mere strategisk ind, så de ikke kun opnår en sundere bundlinje, men også får frigjort tid og ressourcer til det, de er bedst til - nemlig værtsskab.

Vi er løbende i kontakt med vores medlemmer, og på baggrund af vores viden og indsigt om indkøb i branchen, rådgiver og hjælper vi dem med at justere og optimere deres indkøb